المقادير
مكرونه نسلقها عادي جدا بملح وزيت
دجاج مسلوق ومنتف ( بعد السلق ناخد اللحم بس )
انا كان عندي بقايا من غدا امبارح فاستخدمته بدل مايترمي .
ملح وفلفل
صلصة بشاميل
صينيه مناسبه
هنا نسلت بقايا الدجاجه وسلقت المكرونه وصفيتها
وعشان الدجاج شويه اضفت شويه مرتديلا دجاج قطعتها مكعبات
وخلطتهم مع المكرونه
شويه زيت في حله ولما سخن حطيت الدقيق الكميه اللي تناسبك
وعشان البشميل ما يتعبك ويكلكع خلي دايما الزيت أكتر
تحمسي الدقيق وبعدين تحطي٦ ملاعق حليب مع كوبين ماء وشويه ملح وفلفل
وتحطيهم ع الدقيق
وتبداي تقلبي لحد ما يتخن نوعا ما
تروحي ع المكرونه والدجاج وتاخدي شويه من البشميل وتخلطيهم سوا
واخيرا ع الوجه حطي باقي البشميل
ودخليها الفرن وافتحي عليها من تحت الاول وبعدين حمري الوجه
وقدميها مع سلطه وبالهنا والشفا